VI har fundet det bedste udstyr som du vil blive glad for til din have

Da vi nu er i marts, er vi officielt også i foråret. Selvom vejret ikke altid tegner til det, så er den god nok. Vi er kommet til foråret, blomsterne, træerne og planterne begynder at springe ud og forhåbentligt får vi snart noget varmere vejr og solen igen begynder at overtage frem for alle de mørke skyer der har bragt en masse regn med sig det sidste lange stykke tid.

Når sommeren kommer, betyder det også at vi alle sammen skal til at tilbringe meget mere tid i vores haver og til generelt at bruge mere tid udenfor når nu vejret kommer og det bliver mere udholdeligt at være udenfor. Mange af os har tilbragt mange timer indenfor i løbet af vinteren og efteråret og savner derfor ligesom mange af jer at komme ud i solen og det gode vejr igen.

Vi vil her forsøge at komme med nogle tips til hvad du skal bruge i din have når tiden kommer igen

De rigtige redskaber

Man kan få et væld af haveredskaber og du skal gøre op med dig selv hvad det er du har brug for. Når du har fundet ud af hvilke det er du skal bruge, så sørg for at købe nogle i god kvalitet, så du ikke skal ud hver sommer og købe nye

Hav hyggen på plads

Vi vil gerne bruge meget tid i vores haver om sommeren og derfor skal der selvfølgelig også være noget til børnene. En trampolin er et populært valg, men det kunne faktisk også være noget som f.eks. et bålsted. Det kan du enten lave selv eller finde både bålsted og udstyr som bål fad lige her

Plæneklipperen

En af de vigtigste redskaber i din have er hvad du slår græsset med. Det kan være du har den manuelle, den motordrevne eller du endda har robotten. Hver sin smag, men du skal gøre op med dig selv hvilken du skal have og hvorfor.

- Indsat billede -