Vi har fundet det bedste supplement til din træning

Når man begynder at tage sin træning seriøst, så vil man gerne bruge en masse supplementer der gør at ens krop kan udvikle sig hurtigere, bedre eller mere rigtigt. Problemet er bare at der findes rigtig mange supplementer og det kan være svært at navigere rundt i junglen af alle produkter og finde ud af hvad det er der virker og hvad det er der ikke virker. Derfor har vi her samlet en oversigt over nogle af de produkter du med sikkerhed kan tage med god samvittighed, der er helt naturligt an lang række produkter vi ikke kommer til at nævne. Det betyder ikke de er dårligt, men det betyder heller ikke de gode, vi kan bare ikke nævne alt hvad der findes.
Proteinpulver
Et af de eneste supplementer hvor der er rigtig meget videnskabelige data for effekterne af proteinpulver. Nærmest alle undersøgelser er enige om at proteinpulver er en rigtig god kilde til ekstra protein som er en nødvendig byggesten i opbygningen af dine muskler.
Kreatin
Hvis du gerne vil have et skud ekstra energi inden du tager til træning som gør at du kan løfte mere og dermed bygge større muskler så kan du tage kreatin. Kreatin har vist sig at have en gavnlig effekt når man begynder på det, men din krop vil langsomt blive vant til at få det skud energi. Derfor er det nødvendigt for dig at tage perioder hvor din krop må undvære kreatinen for at du igen kan tage det igen og få effekten.
Slankepiller
Der er meget delte meninger om slankepiller. Både effekten og det etiske er til heftig debat. Producenterne hævder at man kan tabe sig ved øget forbrænding og øget energi niveau der vil få dig til at bevæge dig mere. Samtidig er der etiske dilemmaer hvor vi allerede nu lever i et samfund hvor folk er meget kritiske overfor deres egene kroppe.

 

Uanset hvad du vælger – så kan du købe dine tilskud her

- Indsat billede -