Tid til fest? Vi har testet koncepterne

Står du og skal arrangere en fest i nær fremtid. Det kan være konfirmation, en hyggelig julefrokost eller det kan være en rund fødselsdag eller bare en fest for store og små. Vi har kigget lidt på, hvilke koncepter for fester, der stadig holder, og hvilke der skal ligges i graven.

Fejr livet med gode venner

En festtype, som aldrig forsvinder, er en god sommerfest for hele familien. Venner og beskendte samles om god mad med unger og leg i have eller telt. Der kan man tale om et festkoncept, som stadig holder, og som vi alle glæder os til, nu hvor foråret er i fuld flor og sommeren står for døren.

Denne fest er god fordi den ofte er uformel, kan rumme alle elementer, ikke kræver det store setup i forhold til mad og drikke. For her er det vigtigste i festen nemlig at hygge sig. Du kan selv arrangere det, eller du kan bede et eventbureau som Grunk Event hjælpe til.

Dommen over sommerfesten: Den holder stadig.

Tema-fest – den klassiske

Udklædningsfester med et særligt tema er ikke længere så populært, som det tidligere har været. Den klassiske fest, hvor gæsterne kommer klædt ud som for eksempel italienske mafiosaer, græske tænkere eller amerikanske cowboys, har i mange år været yderst populær, men den har sine ulemper. Den skal virkelig være gennemført, for ellers falder det hele sammen. 28 udklædte gæster i cowboy-kostume og med pistoler er bare ikke lige så morsomt, hvis der sidder 12 andre gæster i deres normale festtøj. Man kan som gæst dog næsten altid hive et kostume ud af ærmet, men det er ikke optimalt. Se her hvordan.

Dommen over tema-festen: Den holder måske stadig.

Den super skøre 80’er-fest

Lad os så afslutte med lige nøjagtig det festkoncept, som man oftest oplever, og som derfor også er udvandet. 80’er festen, hvor alle kommer grimt udklædt, drikker dårlige drinks, spiser frygtelig mad og lytter til rædselsfuld musik. Er det sjovt? Ja, det er det de første 5 gange, man oplever det. Men det er nu tyndt, det er slidt og det har i vores optik udspillet sin plads.

Dommen over 80’er-festen: Den holder ikke længere.

- Indsat billede -