Test dit nyhedsbrev

Når du skriver dit næste nyhedsbrev, skal du – som altid – være knivskarp på din kommunikation og dit budskab. Der skal være fuld fokus på at levere netop de få guldkorn, der kan få din modtager til at enten købe eller læse mere om din nyhed. Det er naturligvis ikke altid, at disse emails er rene salgsmails – det kan sagtens være informative mails, der blot ønsker at gøre modtageren klogere inden for et givent emne. Eksempelvis sender marketingbureauer en mase mails afsted til deres kunder el.lign., hvor de skriver informerende tekster med et indsat link til den fulde artikel på hjemmesiden.

Det er om ikke andet hyppigt set i branchen.

 

Men hvordan kan du vide, om dine mange nyhedsbreve bare leverer, når de skal? Det kan du måske ikke, eller måske kan du faktisk lidt alligevel. Ved at bruge diverse tests i dine emails kombineret med analyseværktøjer, kan du eksempelvis spore, hvor stor en åbningsrate du har ved hver enkelt mail. Denne kan du bruge til at analyse på din overskrift, eller titel om man vil, for at dykke ned i, hvorvidt du skal bruge nogle andre ord, udtryk eller vendinger, der kan lokke dine modtagere til at åbne dine mails.

Denne viden kan være guld værd, når du næste gang skal ud og forfatte et nyhedsbrev, da du nu har erfaret, hvad dine kunder bliver lokket af.

 

Nogle virksomheder ansætter deres egne emailspecialister til at håndtere de mange emails, hvor andre vælger at investere i et bureau, som kan klare netop disse arbejdsopgaver. Hvis du er en del af sidstnævnte, eller blot har brug for et nyt sæt øjne på din opsætning, kan du eksempelvis hive fat i Majbritt Lund, der er ekspert i opsætning af nyhedsbrev. Du kan finde hendes kontaktinformationer på hendes hjemmeside, som du finder via linket her.

- Indsat billede -

Test dit nyhedsbrev