Skal du have en rund eller firkantet trampolin? Læs med her

Der er forskellige former og størrelser af trampoliner. Der er både runde og firkantede. Men hvad er forskellen egentlig på de runde og firkantede? Er der overhovedet en forskel, eller skal du bare vælge den, som du synes er pænest? Der er faktisk en forskel på de runde og firkantede, og der hører forskellige fordele til hver enkelt type. Ønsker du mere uddybet information, kan du klikke dig ind på https://trampolinguiden.dk/. Her er der meget information om forskellige modeller og typer af trampoliner.

 

Firkantede trampoliner

Det er selvfølgelig relevant at vide, hvor din trampolin skal stå. Du skal kunne have plads, og nogle haver kan have nemmere ved en firkantet trampolin. Klik her for at se firkantede trampoliner.  Denne form er oplagt til dig, der ønsker at bruge trampolinen som et træningsredskab. Det er også disse trampoliner, der findes til diverse konkurrencer. Det giver mere springplads, og firkantede trampoliner giver jævne spring overalt på trampolinen. Det betyder, at du får et godt spring uanset, hvor du hopper henne på trampolinen, om det er i midten eller tæt ude ved rammen. Derfor er det særligt vigtigt at anskaffe et sikkerhedsnet rundt om trampolinen. Det er vigtigt uanset, om du anskaffer dig en firkantet eller rund trampolin.

 

Runde trampoliner

De runde trampoliner er dem, der er mest almindelige at se i villahaverne. Den er der også sine fordele ved. Disse trampoliner er gode til bløde spring, og ved disse trampoliner vil springeren helt automatisk blive trukket mod midten af trampolinen. Det er altså ikke på samme måde som ved den firkantede trampolin, hvor du kan springe, hvor du vil på trampolinen, og stadig opnå samme spring. Denne model vil være mere passende til børnefamilien, hvor trampolinen skal bruges til leg og ingen seriøs træning. Dog er fordele ved begge modeller.

 

- Indsat billede -