Se hvilken trampolin der er den bedste

Inden for den sidste håndfuld år, er der især en ting der er flyttet ind i de danske familiehaver, og det er trampoliner. Hver eneste dage bliver der solgt mange hunderede trampoliner, men det er bestemt ikke ligegyldigt hvilken trampolin i investere i, der er nemlig stor forskel på dem. En ting er at børnene skal have det sjovt, når de leger på deres trampolin, men en mindst lige så vigtig ting er naturligvis, at sikkerheden er i orden, når de gør det.

En af de ting du skal overveje, når du skal købe en havetrampolin, er om det skal være med eller uden sikkerhedsnet. Sikkerhedsnet kan være en være en god ide, hvis børnene ikke er så store og risikere at falde uden for trampolinen. Samtidig kan det også være en falsk sikkerhed, da man også kan komme til skade i selve nettet, så på mange måder, er det en god ide at vente med trampolinen til børnene er gamle nok til at undvære sikkerhedsnettet.

Skærmbillede 2017-04-11 kl. 15.02.11

Her kan du se eksempler på forskellige trampoliner fra only4kids 

En meget væsentlig ting i forhold til hvilken model du skal vælge er også, hvor store dine børn er. Der er nemlig en maxvægt på hvor meget personen eller personerne på trampolinen må veje. Har du eksempelvis 2-3 større børn er det en dårlig ide at vælge en model med en maksvægt på 100 kg.

Langt de fleste trampoliner der er 3 meter eller mere i omkredsen, har en makspersonvægt på 150 kg, så i langt de fleste tilfælde er det ikke et problem. Det er primært, hvis du køber en trampolin til mindre børn at du skal være opmærksom på dette, i tilfælde af at større børn – eller dig selv, også skal bruge den fra tid til anden.

Hvilken trampolin der er den bedste er svært at sige, men den danske producent MCU-Sport er blandt de absolut bedste producenter på markedet.

 

- Indsat billede -