Sådan køber du de rigtige redskaber til kontoret

Sammenlignet med kontormøbler og -udstyr kan kontorartikler virke som en mindre udgift. Den største forskel er, at større køb som møbler og udstyr har en tendens til at være et engangskøb, mens kontorartikler bruges hver dag, og de skal genopfyldes regelmæssigt. Hvis du ikke administrerer og kontrollerer dine kontorudgifter, kan disse udgifter udslette ethvert velstruktureret budget. Heldigvis er der mange ting, du kan gøre for at kontrollere, hvor meget du bruger på kontorartikler, så du kan forblive inden for budgettet. Og at købe i bulk, især hvis du har lagerpladsen, er altid en smart måde at gå på. Mange af de engang kun leverede kæder til mursten og mørtel som Staples / Office Depot og Office Max tilbyder nu muligheden for at købe online og ofte med gratis forsendelse.

Nødvendige forsyninger

Se på de kontorartikler, du bestiller hver gang. Spørg dig selv, om der er nogen “dejlig at have” kontra “skal have” kontorartikler. Overvej kvaliteten af de varer, du køber. Har du brug for at købe varemærkevarer, eller kan du bruge det generiske butiksmærke? Kan du bruge en ikke-mærket og billigere pakningstape? Og hvor mange penge skal bruges på blyanter og lineal, som er vigtigt på et kontor.

Sammenlign priser – køb online

Lav dit hjemmearbejde og sammenlign priser på de varer, du hyppigst køber. Du behøver ikke fysisk at besøge hver butik, hvis de har et websted, der viser de varer, de sælger. Alle dine indkøb af kontorartikler kan ske online. Vær forsigtig, når du sammenligner onlinepriser ved at indregne forsendelsesomkostninger. Nogle onlineforhandlere tilbyder gratis forsendelse, hvis du bestiller et minimum af forsyninger. Hvis din virksomhed køber en betydelig mængde kontorartikler hver måned, kan du forhandle om en købekontrakt med din leverandør. Nøglen til at forhandle om en kontrakt til din fordel er først at identificere de forsyninger, du køber oftest.

- Indsat billede -