Sådan indretter du med amerikanske trends

Der er ingen tvivl om, at Danmark, og sådan set resten af verden, bliver inspireret af USA. Lige fra musik til tv fylder det meget i vores dagligdag. Et sted, hvor man også ser Amerikas indflydelser, er gennem diverse trends såsom indretning. Hvis du kunne tænke dig at inkorporere nogle af disse trends i enten hjemmen eller på en arbejdsplads, så kan du få nogle ideer her til at benytte de stilfulde trends.

Brug det i hjemmet eller på arbejdspladsen

En ting der ofte bliver associeret med Amerika, er de klassiske diners. Båsene med de røde bænke er noget mange genkender. Du kan finde din egen cafe bænk her. Denne trend er også noget man ser i Danmark, og det er uden tvivl også en god ide, da bænke er en praktisk ting. Der nemmere at klemme ekstra personer ind på en bænk, end det er på en stol, og så skaber det også en bestemt stemning at sidde på en bænk, som er lidt mere hyggelig og afslappet end, hvis man sidder på en stol. En anden trend du kan benytte i dit eget hjem, er at bruge mørkt træ. Dette er også en meget amerikansk trend, der står i stor kontrast til de meget lyse og hvide huse, som vi har i Danmark. Men hvis du blander disse to ideer, og bruger det mørke træ som kontrast til det hvide, så giver det et smukt resultat. Det rå træ mod de hvide vægge giver det et naturligt udseende, der også gør det rart at være der.

En god blanding

For at opnå det bedste resultat kan man blande den nordiske og amerikanske stilart. Dette gør at man kan føle sig tilpas, fordi der er inkorporer ting man allerede kender fra de skandinaviske hjem, men også noget nyt og spændene, der gør indretningen unik.

- Indsat billede -