Sådan sørger du for at holde din ejendom ren

Har du en ejendom? I så fald skal du anskaffe dig en god ejendomsservice, som kan hjælpe dig med at holde den pæn ren. Der er dog nogle ting du bør overveje, før du blot går i gang med at hyre en hvilken som helst ejendomsservice.

Har det et godt ry?

Det er først og fremmest en god ide at lære sit kommende ejendomsservice meget bedre at kende og for eksempel vide, hvor godt et ry det egentlig har. Det er noget, som du kan blive meget klogere på ved at tage ind på nogle forskellige anmeldelsessider og se dig lidt omkring.

Tidligere kunder er som regel meget gode til at dele deres meninger om de forskellige virksomheders services, de benytter sig – uanset om de har være gode eller ej! Sådanne anmeldelser er et magtfuld redskab for dig da du på den måde for eksempel kan finde ud at Gladejendomsservice.dk er kendt for at være et godt firma med gode anmeldelser. Og du kan samtidig få en ide om, hvilke firmaer med ejendomsservice du bør holde dig fra.

Præcis hvad er der inkluderet i din ejendomsservice?

Det er en god ide at læse kontrakten ordentlig igennem, og det gælder også med hensyn til, hvad præcis det er, der er inkluderet i din ejendomsservice.

Inkluderer din tjeneste med ejendomsservice for eksempel vinduesvask udenfor? Eller skal du ud og have fat i et andet firma til at klare det?

Bliver trapperne og fællesrum i ejendommen gjort rent med din ejendomsservice-tjeneste? Hvor grundig er den rengøring og hvor ofte?

Det er en god ide at tage en meget uddybende samtale med det firma, man overvejer at hyre til at klare ens ejendomsservice for en, for at få svar på disse spørgsmål.

 

- Indsat billede -

ejendomsservice