Sådan gør I et godt indtryk, når kunderne kommer på besøg i virksomheden

Det er ofte en vigtig dag i virksomheden, når der er åbent hus, eller der på et andet grundlag kommer en vigtig kunde (eller potentiel kunde) på besøg. Derfor er I selvfølgelig interesserede i, at alting er helt perfekt, så kunden får det bedste indtryk af jeres virksomhed, og får lyst til at købe jeres produkter. Der er flere forskellige indgangsvinkler I kan tage på forberedelsen af besøget, hvoraf I kan få et par ideer herunder.

 

Der skal være skinnende rent

Noget af det vigtigste at få styr på inden der kommer besøg, er rengøringen. Det siger meget om en virksomhed, om der er gjort ordentligt rent, og det vil helt klart gøre et dårligt indtryk på kunden, hvis der er støvet og beskidt i virksomheden. Hovedrengøring bør være et af de højeste punkter på forberedelseslisten.

 

Forbered jer på at holde oplæg og salgstaler

Når der kommer en potentiel kunde på besøg, skal I overtale denne om, at det er jeres produkter, der kan løse deres problem. Det er nødvendigt med gode oplæg og salgstaler, men det skal gøres, uden at det bliver til uhensigtsmæssig reklame. Det er i stedet en god ide at fokusere på kundens behov, og derudfra fortælle hvordan jeres produkter og ydelser kan løse disse behov.

 

Firmatøj

Det der virkelig kan gøre en forskel, er den sidste lille detalje, de små ting der kan lægges mærke til. Det kan f.eks. være, hvis alle i virksomheden har det samme tøj på. Det skaber en sammenhæng i virksomheden, og giver et indtryk af fællesskab til den potentielle kunde. Dette tøj kan være noget, de ansatte har liggende derhjemme, men det kan også være på virksomhedens grund, hvor I så kan udlevere det efter en tur i vaskemaskinen og jeres industri tørretumbler.

- Indsat billede -