Sådan finder du den bedste printer

Den printer, der er bedst for dig, er ikke den samme, som er bedst for andre. Det hele handler om, hvad dit behov er, samt hvad du skal bruge printeren til. Det er derfor vanskeligt at pege på én enkelt printer, som er bedst til alle behov. Se her, hvordan du finder den bedste printer til dit behov.

Skal printeren bruges til privat eller erhverv?

Før du køber en printer, er det nødvendigt, at du overvejer, hvorvidt den skal bruges til erhverv eller privat. Hvis den skal bruges til erhverv, er det nødvendigt, at den kan udskrive mange sider hurtigt efter hinanden.

 

Din printer vil højst sandsynligt blive brugt til at udskrive en lang række tekstdokumenter, hvorfor du bør købe en laserprinter, når du skal have en god printer til arbejdet. 

 

Hvis du skal bruge den privat, skal du overveje, hvor ofte du kommer til at bruge den, samt om den skal udskrive billeder eller tekst. Hvis du ikke har et stort behov, kan du med fordel investere i en blækprinter, da de ofte er billigere og fås med indbygget scanner.

Blækpatroner

Hvis du vælger en blækprinter til, skal du ofte skifte blækpatroner, hvis du udskriver meget. Her kan det betale sig at investere i kompatible blækpatroner, da de ofte er billigere end de originale. Du skal blot være opmærksom på, at garantien ryger, hvis du bruger de kompatible blækpatroner.

Hvor meget vil du give for printeren?

Der er stor forskel på priserne på de enkelte printere, hvorfor du med fordel kan lægge et budget for, hvad du vil give. Overvej også, hvor ofte du kommer til at skifte blækpatroner, da der er nogle printere, der kan have flere patroner i sig end andre. 

 

Hvis du har et stort behov, kan du derfor med fordel investere i en dyrere printer med plads til flere patroner, så du ikke skal skifte blæk lige så ofte. På den måde vil der være mindre besvær forbundet med printeren.

 

- Indsat billede -