Rullegardiner til fornuftige priser

At skulle skifte alle sine gardiner ud, er langt fra en billig affære, hvis man er husejer. Man kommer nemt til at betale det samme som for en mindre brugt bil, hvis man taler om et hus af en vis størrelse. Der er kan derfor være en vis fornuft i at gå efter de bedste priser, og se sig om forskellige steder, inden man bestiller.

UNIGgardin der er en dansk forhandler af alle former for gardiner, er ikke blot blandt de hurtigste leverandører på markedet, de også blandt de absolut bedste, hvad angår kvaliteten. Der er stor forskel på gardiner, og det kan derfor sjældent betale sig at vælge de billigste alternativer, hvis man vil have gardiner der er godt dækkende, og som holder hvad de lover, nemlig at holde lyset ude.

Når man bestiller hos Uniggardin, ryger ordren direkte til producenten, der står for at producere i det bestilte mål og efterfølgende at sende det direkte til kunden, på den måde sparer man tid, end hvis det først skulle sendes til forhandleren, der så kunne sende det videre.

Uniggardin har flere gange vundet tests som værende den bedste forhandler af gardiner i Danmark, og er også flere gange kåret som gazelle virksomhed.

 

 

- Indsat billede -