Navision – bedste økonomistyringsprogram!

Enhver større virksomhed vil altid forsøge at optimere forskellige processer og led i virksomheden. Der kan være svært at skabe overblik over hvordan små elementer performer i dagligdagen, og hvordan de kan optimeres. Men frygt ikke. Der findes et hav af programmer som skal hjælpe til dette og et af dem er Navision. I dette indlæg på bedstitest.net, har vi taget et kig på hvad dette program indeholder, og hvorfor man som virksomhed bør benytte det.

Navision eller Microsoft Dynamics NAV, som det hedder i dag, er et dansk udviklet økonomistyringsprogram, også kaldet et ERP-system.En af fordelene ved  Microsoft Dynamics NAV er den  meget stor smidighed, som gør at det kan tilpasses alle virksomheder og brancher, både store som små. Navision er et fremtidssikret økonomistyringssystem, der samler flere elementer som økonomistyring, lager, indkøb, logistik, salg, produktion og projektstyring i én komplet og samlet løsning. Ved at koble alle disse led i produktionen sammen, sikre du at virksomheden performer bedst muligt. Systemet samler data fra de forskellige led og bruger dem i den samlede løsning.

Hvad er alternativet til Navision?

I Danmark er Navision uden tvivl den største spiller på markedet inden for ERP og økonomisystemer. Men der findes alternativer, som f.eks. det norske Visma business. Visma Business er udelukkende windows baseret, og indeholder grundlæggende 3 hovedmoduler, som er Regnskab, Logistik og CRM. Sammenlignet med Navision halter Visma Business dog en del efter. Der findes en del begrænsninger i funktionaliteten i såvel bredde som dybde i forhold til ens egne behov, og i forhold til mulighederne i Navision. Ligesom til Navision er der forskellige virksomheder som har specialiseret sig i Visma Business, og hjælper til at få løsningen i gang. Dog er udvalget meget mere snævert, hvilket betyder at prisen på konsulentbistand på generelle Visma produkter, er del højere end Navision.

Vi er ikke i tvivl, Navision eller Microsoft Dynamics NAV er bedst i test!