Lav forårstræning i haven, så du går sommeren stærkt i møde

Mange har tilegnet sig nogle ekstra kilo hen over det forgangne år pga. corona pandemien. Man har været mere hjemme og har måske også været mindre aktiv, end man plejer at være.

Særligt har det været svært for dem, der plejer at gå i motionscenter, som i længere perioder ikke har haft samme muligheder for at træne. Kom i gang allerede i dag, så du bliver klar til solbadning til sommer.

Forårstræning i haven

Når man skal se godt ud til sommer giver det god mening at træne sine muskler. Når man træner musklerne kan man træne ens muskulatur og kropsbygning. Det gør at man kan ‘stå skarpt’ til sommer, når man skal solbade og lave andre ting udenfor.

Det kan være forskellige dele af musklerne man træner og på forskellige måder. Hvis man gerne vil træne hjemme kan et godt sted at starte være via håndvægte. Håndvægte er meget fleksible, så man kan tage dem med udenfor. Læs mere om træning med håndvægte.

Hvorfor træning i haven?

Når man vælger forårstræning i haven, får man tilført et ekstra element, som man ikke har, når man træner indenfor. Træning i haven kan give fornyet energi, og kan styrke ens mentale velvære.

Det har man særligt brug for i en tid, hvor de fleste presses af corona pandemien og dertilhørende restriktioner. Fuglelyde og vind i ansigtet giver en dejlig følelse. Man kan eventuelt stille sig eller sætte sig i haven med håndvægtene, så man kan komme godt i gang. Derudover kan man lave squats, så man får gang i konditionen.

Det sidste man kan gøre, er at lave nogle englehop, så man får pulsen op, mens man er udenfor. På den måde kan man lave en lille træningsseance i haven, så energien højnes.