Kontorstole

Dette er en af de personlige tests, hvor jeg på egen krop har prøvet produktet af. Efter at have haft lidt knas med ryggen i noget tid, besluttede jeg mig for at finde en ny kontorstol, hvilket også også skete med anbefaling fra min fysioterapeut.  Jeg var på udkig efter en pæn kontorstol, men det vigtigste var komforten, og fandt derfor hurtigt ud af, at det ikke var i IKEA, Ilva eller lignende at jeg skulle finde min stol. De store virksomheder bruger gerne store summer på at holde deres medarbejdere rygge sunde, da sygedage er dyre og der derfor er gode penge at spare, ved at deres medarbejdere møder på arbejde.

Jeg smuttede derfor forbi Inventarland i Slagelse, hvor jeg prøvede en lang række ergonomiske stole. Efter at have siddet i 5-6 stykker og fået forklaret stort og bredt om hvad der var fordelene ved de forskellige modeller stod jeg tilbage med to modeller.

En Goal-Air 172G  som billedet

Skærmbillede 2016-02-11 kl. 14.16.06

Og så en Work

Skærmbillede 2016-02-11 kl. 14.20.10

Efter nøje overvejelse og efter at have prøvet begge flere gange, endte det med at jeg valgte Goal modellen, hvilket udover udseendet også skyldes at den har netryg, hvilket er rigtig godt, da det giver lidt luft og man ikke kommer til at svede så meget som med en “traditionel” ryg.

Jeg prøvede dem som sagt ved Inventarland, der også har en webshop (www.inventarland.dk) hvor modellerne kan købes. Jeg vil dog klart anbefale, at du prøver stole inden du køber dem, for at være sikker på at du får den helt rigtig.