Hvornår ved man om en advokat er god?

Det kan være vanskeligt at vurdere, hvornår en advokat er god. De fleste bliver udelukkende bedømt på baggrund af de sager, de pågældende advokater vinder i retten. Men er det hele sandheden? Der ligger nemlig meget arbejde bag en retssag, og det er ikke kun det, der bliver sagt i retten, advokaten har arbejdet på. Set udefra kan vi kun kigge på, hvor godt et omdømme den enkelte advokat har. Optræder vedkommende i offentligheden og medierne, så begynder man også at få et forhold til vedkommende den vej igennem.

 

Ofte er det ikke advokaten alene, man bliver gjort bekendt med. Det er i højere grad advokatfirmaet, hvor den enkelte er ansat.

Der findes heldigvis mange virksomheder landet over, som alle kan tilbyde mere eller mindre samme ydelser. Du bør derfor vælge et eller flere, der ligger i nærheden af din bopæl. Når du har udvalgt et par stykker, som du finder interessant – for eksempel fra din research på internettet – er det vigtigt, at du tager ud og besøger dem personligt.

 

Kemien er altafgørende

Når du skal vælge din endelige forsvarer eller blot skal have advokathjælp, så er kemien mellem dig og vedkommende altafgørende. Hvis ikke I kan sammen, eller du ikke føler dig tryg, så skal du ikke vælge ham eller hende, du netop har talt med. Du skal føle dig sikker på, at valget er korrekt, så du ikke, ved retssagens afslutning, kommer i tvivl om, hvorvidt du vinder eller taber sagen.

 

Udover trygheden så er prisen naturligvis også en vigtig del af det endelig valg. Det er ikke alle, der har råd til at betale flere hundrede tusinder kroner for en advokat, som man ser det i store Hollywood-film og serie fra samme geografi.

 

Du skal altid få tilbud fra flere forskellige virksomheder, og vi forslår at du tager kontakt til Stage her.

- Indsat billede -

Hvornår ved man om en advokat er god?