Hvilken sprogskole er landets bedste?

Der findes mange sprogskoler i Danmark, og det gør der, fordi der er mange indvandrere og personer, der har brug for at lære det danske sprog. Det er ikke noget let sprog at lære at beherske, men alligevel er der mange, der har behov for det — og derfor er der behov for, at der kommer mere fokus på dette. Det kan være svært at lære et nyt sprog, og derfor er det helt essentielt, at man har den rigtige sprogskole, når man skal lære et nyt sprog. Her får du vores subjektive vurdering af, hvilken sprogskole der er landets bedste.

Vi har været i kontakt med kursister, der har været på sprogskole forskellige steder. Dem, der har været på IA Sprog-sprogskole er dem, der har været gladest for det. De har udtrykt stor tilfredshed over hele linjen. Lærerne er søde, man får meget ud af kurserne, og næsten alle har lært at beherske et dansk, der medvirker, at de kan begå sig i hverdagssituationer inden for kort tids ophold på skolen. Det er rigtig flot, og det er skønt, at det er kommet dertil, at alle har mulighed for at lære dansk.

Men hvordan kan det være, at det er så vigtigt med den rigtige sprogskole? Det er det blandt andet, fordi det er svært at kunne lære et sprog, hvis man i forvejen har et begrænset ordforråd på engelsk, som er det sprog, de fleste taler. Derfor er det også vigtigt, at den sprogskole, du går på, har undervisere, der kan tale på dit modersmål — ellers er det nærmest umuligt at lære, hvordan man taler et andet sprog, hvis ikke man kan få det forklaret på sit eget sprog.

Så hvis du gerne vil lær dansk, ved du nu, hvilken sprogskole du skal kontakte.

 

- Indsat billede -