Hvilken elkedel er den bedste i 2017?

Skal der koges vand, er elkedlen det rigtige valg – hvis den kan klare opgaven, vel at mærke. Men hvilken elkedel er egentlig den bedste på markedet? Få svaret herunder.

Der findes adskillige elkedler, du kan anvende, men det er ikke alle, der er lige gode. Hvis du er i tvivl om, hvilken elkedel, du skal købe, kan du med fordel læse med herunder, hvor du får svar på, hvilken der klarede sig bedst i vores test anno 2017.

Vi tør godt afsløre, at der er skarp konkurrence, men vi fandt en sikker vinder – og den kom ikke som nogen overraskelse. Ved du, hvilken der er tale om? Hvis ikke, kan du følge med herunder.

Elkedel fra Aldi

Hvis du jævnligt handler i Aldi eller blot kender til deres butikker, ved du også, at der ofte er gode tilbud på forskellige ting – heriblandt elkedler. Det er dog ikke at anbefale, for den elkedel, der klarede sig dårligst i vores test, var den fra Aldi. Det er ikke sådan, at den ikke kan koge vandet. Bevares, det kan den da. Det er dog sådan, at det ikke bliver helt lige så godt. Den kalker lidt til, denne elkedel.

*********

Elkedel fra Skousen

Skousen er kendt for deres høje kvalitet i deres sortimenter, og det kommer virkelig til udtryk i denne test, hvor vi har prøvet en af de bedste elkedler, som vi kunne finde inde på Skousen.dk. Den koger vandet nærmest til perfektion, og der er ingen slinger vi valsen, hvad angår denne elkedel.

Ingen tegn på kalk, og vandet koger på under 2 minutter. Samtidig er den da også flot designet, så den passer ind i ethvert hjem, der jævnligt bruger kogt vand i madlavning, eller blot når der skal laves en god kop kaffe. Og kaffe skal der til — for uden mad og drikke, duer helten ikke. Og med denne elkedel er superkræfterne skruet op på max.

*********

- Indsat billede -