Hvad er den bedste a-kasse?

A-kasser er noget af det, som der er mange der har det lidt svært med. Vi ved godt, at vi bør være medlem, og langt de fleste af os, er det da også. De koster mere eller mindre det samme i kvartalet, og den dagpengesats man får, hvis man bliver ledig er ens for alle. Det kan derfor også være svært at finde ud af, hvilken en af man skal vælge. Det er ganske enkelt svært at kende forskel på dem – i hvert fald på overfladen.

 

A-kasser er typisk inddelt i faggrupper. Eksempelvis er man typisk medlem af a-kassen BUPL, hvis man er pædagog, mens man med stor sandsynlighed er medlem af lærernes a-kasse hvis man er lærer, HK hvis man arbejder på kontor osv. Grunden til dette, er at a-kasserne på denne måde kan have special viden om ens branche, hvilket gør det lettere at hjælpe en videre, hvis man skulle være så uheldig at miste sit arbejde. A-kasserne vil naturligvis gerne have medlemmerne så hurtigt ud i arbejde som muligt, da det koster dem penge, når de går ledige. Jo bedre viden de har om en branche, jo bedre kan de hjælpe medlemmerne.

 

Det er derfor også svært at sige, at der er en a-kasse der er den bedste, da det ganske enkelt afhænger af ens situation på arbejdsmarkedet og hvilket felt, man arbejder inden for.

 

Kigger man på Trustpilot, er der dog en god grund til at tro på at Frie, kunne være et godt bud på den bedste a-kasse på markedet. De har nemlig en trustscore på intet mindre end 4,8 ud af 5. Hvilket betyder, at der er ganske få der vælger at beklage sig over dem, da der er mere end 1100 bedømmelser.

 


Warning: stripos() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/bedstitest.net/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4206

- Indsat billede -

Hvornår ved man om en advokat er god?