Hjælp til aflægning af ny tagsten

Der er intet værre end en knækket tagsten, for det er oftest en kritisk situation. Det kan nemlig hurtigt gå ud over vandskader og resten af boligen. En kraftig byge kan nemlig hurtig betyde at en billig reparation af taget udvikler sig til en stor vandskade. Det er vigtigt at du skifter de ødelagte sten hurtigt.

Det kræver at du har en sten magen til den ødelagte, der er oftest reservetagsten på dit loft. Men hvis ikke skal du have fat i en, navn og type står på undersiden af stenene. Så det er til at finde ud af. Der er ikke så meget besvær i det med at finde den rigtige tagsten, for hvis ikke stelnummeret står der er der mulighed for hjælp fra fagfolk.

Sådan lægges en ny tagsten

Det nemmeste at skifte er uden tvivl tegltag. Tegltag er af teglsten, det er det mest klassiske tag. På de fleste villaer er der en masse tegltage, smukke og virkelig holdbare. Nye tegltag kan sagtens holde +50 år, det er en ret god alder på et tag.

Der er muligheder for at få røde, sorte eller glaseret tegltag. Det er for det meste kun disse farver, fordi det er dem der er mest populære. Dog er der en ulempe ved det glaserede tegltag. Da det kan reflektere sollys, og det kan du godt få sure naboer over. Så gør det hvis du bor på landet evt. så er der ingen problemer der.

Læg selv taget

Du kan sagtens selv lægge dit tag, det er ret nemt:

  1. Løft din sten

Hold den ene sten oppe med en kile, de to som er på hver side af der hvor den nye skal være.

  1. Læg den nye tagsten

Det er vigtigt at den lægger ind under stenen på venstre side, så den falder på plads.

Det kræver ikke andet.


Warning: stripos() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/bedstitest.net/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4206

- Indsat billede -