Her finder du den bedste skægtrimmer

Skægtrimmeren Phillips BT5200/16 er den bedste skægtrimmer til prisen som i dag kan købes i Danmark. Uanset om man fjerne det, styler det eller lader det gro, så er skægget vigtigt for en mand. Derfor skal man også have et stykke udstyr som kan give en det look, som man ønsker uden problemer. Der findes mange skægtrimmere på markedet, og der er desværre problemer med alt for mange af dem. Men ikke skægtrimmeren BT5200/16 fra Phillips. Find din her i dag.

Hurtig og effektiv trimning

Phillips BT5200/16 løfter hårene op så man får en tæt ensartet trimning over det hele. Den har dobbeltskærpede blade, så den hurtigt og effektivt klarer trimningen. Mange skægtrimmere har problemer, når de skal igennem et tykt og kraftigt skæg. Dette er både irriterende og kan gøre ondt på manden som bruger den. Dette er dog ikke tilfældet med Phillips BT5200/16, da den klarer alle skægtyper lige godt.

Klar skægtrimningen i badet

Trimmeren er vandtæt, så man kan klare trimningen i badet, hvis man har lyst til det. På den måde skal man ikke rengøre vasken for afklippet skæg, når man er færdig. Trimmeren skal derimod rengøres, og det klares super nemt, da den bare skal skyldes efter brug.

Style dit skæg som du vil

Trimmeren har en handy størrelse, så den både kan klare hele skægget uden det tager for lang tid og style skægget, som man ønsker. Trimmeren har 17 forskellige længdeindstillinger fra 0,4 – 10 mm. Dette gør at man helt præcist kan style skægget efter ens smag.

Pris og brugervenlighed

Der findes selvfølgelig trimmere på markedet som kan flere ting, men til denne pris findes ingen bedre. Den findes til omkring 350 kr. på nettet, og den er fremragende, hvis man blot skal have en trimmer til hverdagens vedligeholdelse. Den kan bruges i op til 60 minutter ad gangen, og så tager det blot en time at lade den op igen. Den er bestemt pengene værd.

- Indsat billede -

Mand med trimmet skæg