Her får du mest ud af din investering

Mange går med den forkerte opfattelse, at investeringer og formuepleje kun er for de danskere som regnes som værende velhavende. Investeringer er i virkeligheden for alle, da man jo i virkeligheden kun bør betale en vis procentdel, af det man investere. Det kan dog godt være enormt uoverskueligt at investere selv, da der findes et utal af forskellige muligheder. Her kan det godt betale sig at lade andre gøre det for en, da de er uddannede i at kunne gøre de klogeste valg. Der findes mange foreninger som kan hjælpe en, men det er ikke alle steder, man får den bedste service. Dette gør man til gengæld hos Miranova.

Dine penge investeres i billige og konkurrencedygtige fonde

Hos Miranova gælder det udelukkende om at hjælpe kunden. Dette vil sige, at de arbejder uafhængigt af banker og andre virksomheder, så man kan være sikker på, at de kun har ens bedste interesser i tankerne. Derfor bliver ens penge investeret i billige og konkurrencedygtige fonde som mede høje afkast og billige omkostninger giver de bedste resultater. Hovedsageligt benytter de sig af iShares ETF’er fra verdens største kapitalforvalter Blackrock. Find din investeringsforening her i dag.

Lave omkostninger

Som nævnt herover skal man ikke ofre store dele af sin formue for at få lov til at investere. Miranova har faste lave priser, som der ikke bliver rykket ved. De fleste kunder hos Miranova ender kun med at betale under 1 procent af det investerede beløb. Disse billige priser gør blandt andet at, Miranova i dag forvalter for over 4 milliarder af danskernes formuer.

Formueplejen skræddersyes dine til dine behov

Når man tager ned i banken, så taler man i virkeligheden med en sælger som også tænker på hvad der er bedst for banken. Hos Miranova bliver ens investering skræddersyet 100% ud fra ens behov, så man ikke gør noget, man ikke har det godt med.

 

- Indsat billede -

En mand peger på et diagram