Her får du den bedste fodpleje

Vores fødder må finde sig i meget, vi gemmer dem væk det meste af dagen, og mange gange får de at vide at de lugter eller ser grimme ud. Alt den skældud får de på trods af, at det er dem som transporterer os rundt hver eneste gang vi skal nogen steder. Derfor skylder vi altså vores fødder, at vi tager os bedre af dem. Det er er der mange gode måder at gøre på, og hvis man gør dem regelmæssigt, vi de hverken lugte eller være grimme.

Elektrisk fodfil fra Scholl

Når vi går rundt på vores fødder hele dagen, kan vi ikke undgå at få hård hud på vores fødder, nøjagtig ligesom vi gør, når vi bruger vores hænder meget. Langt hen ad vejen gør denne hårde hud ikke det store, men jo mere man får, jo mindre kønt bliver det. Den hårde hud får en gullig farve og foden bliver værre at røre ved. Man kan dog nemt fjerne den hårde hud ved brug af en elektrisk fodfil fra Scholl, som fungerer fantastisk til formålet, og før man ved af det har man igen lækre bløde fødder. Køb din her.

Fugtighedscreme til fødderne fra Scholl

Vi oplever alle at få tør hud i løbet af vores liv, og det er bestemt ikke behageligt, for udover at huden ser tør og kedelig ud, så bliver huden også irriteret, hvilket får den til at klø. Hvis ikke tør hud bliver behandlet, og det vare ved i længere tid, så vil huden måske begynde at sprække. Alt dette gælder selvfølgelig også for fødderne, og derfor har Scholl udviklet en fugtighedscreme som er designet til at behandle tør hud på netop fødderne. Hvis man påføre denne creme hyppigt, vil ens fødder fortsætte med at se flotte og friske ud. Dette hjælper også huden med at ånde, så man får en sundere fodhygiejne.

- Indsat billede -