Hamborg Lufthavn holder hele vejen

Mange af de danske lufthavne er svære at komme til, ligesom afgangene ofte er få og mere bekostelige, men lige syd for den danske grænse ligger en perle, som flere og flere danskere vælger til. Hamborg Lufthavn holder nemlig hele vejen, hvis man spørger danskerne.

Hamborg Lufthavn er ikke verdens største lufthavn, men den er trods alt større end kastrup og tilbyder mere økonomiske og ikke mindst hyppige afgang til de store europæiske byer. Og danskerne er vilde med lufthavnen, til trods for et lavt kendskab. For rekorden for flyvninger med danskere fra Hamborg Lufthavn, slåes igen i år.

Danskerne kender ikke nok til Hamborg Lufthavn

I følge en større undersøgelse fra analysebureauet YouGov, så kender danskerne ikke nok til Hamborg Lufthavn til at de vælger den til. YouGov har spurgt 1.008 danskere ind til deres rejsevaner, men har kunnet konstatere, at kun 4 % af danskerne kender til muligheden for at booke sommerens drømmerejser gennem tyske lufthavne som Hamborg Lufthavn. Samtidig melder flere brugere, at man kan spare op til 40 % på en rejse via tyskland, og koster en rejse for eksempel 25.000 kroner, så sparer man hurtigt 10.000 kr, som dermed bliver lidt lækre. Dermed bliver rejsen automatisk lidt sjovere, når man rejser fra tyskland.

Charterrejser fra Hamborg er et hit

Hos Skov Rejser, som ligger i Odense, og som årligt arrangerer masser af charterrejser fra Hamborg Lufthavn. Ifølge Skov Rejsers direktør Henrik Skov, så rejser 280.000 danskere hvert år fra Hamborg Lufthavn og ud i verden. Og det kan mærkes hos Skov Rejser, som arrangerer charterrejser fra Hamborg Lufthavn: Således er salget steget markant over de senere år, og allerede i år, slår man rekord i forhold til sidste år.

Skov Rejser samarbejder med tyske rejsebureauer, men håndterer al kundeservice og al kundekommunikation. Således kan man finde danske vejvisere til hamborg lufthavn, ligesom man kan tale med dansk kundesupport på sin tyske rejse.

 

 

- Indsat billede -