Gør terrassen sommerklar med disse tips

Terrassen er et sted mange bruger rigtigt meget af deres tid på om sommeren. Der findes næsen ikke noget lige så dejligt som et glas hvidvin på terrassen på en lun sommeraften. Denne terrasse ordner dog ikke sig selv, og det kan derfor være nødvendigt at gøre den lidt klar, inden det bliver sommer. Det kan man gøre på forskellige måder, alt efter, hvad man gerne vil opnå.

En ting der kan være smart at have på terrassen, er en terrassevarmer. Med sådan en kan man nemlig få varmen, hvis det bliver lidt for koldt i løbet af aftenen. Find ud af mere om terrassevarmere ved at klikke her.

Find møblerne frem igen, eller køb nye

Noget af det vigtigste som er på terrassen, er dine havemøbler. Det er jo dem, som man skal sidde på. hvis du har haft dine møbler gemt væk, er det tid til igen at finde dem frem.

Måske de er blevet lidt støvede og beskidte – så er det en god ide at give dem en smule rengøring, inden de igen benyttes. Måske det er tid til nye havemøbler. Så skal du jo også lige have fundet sådan nogle, inden terrassen kan blive klar igen.

Gør det hyggeligt

Noget andet der også er vigtigt på en terrasse er, at det er hyggeligt. Man kan gøre terrassen endnu mere hyggelig ved at tilføje forskellige ting derude. Det kunne være nogen nye planter. Det kunne også være nogle plantekasser med skønne blomster i. måske du endda kunne finde en fin lyskæde, som du kan sætte op derude.

På den måde er der også lidt mere lys, når det bliver mørkt udenfor. Det kan også være en god ide at have nogle stearinlys, som kan tændes om aftenen. På den måde gør du terrassen lidt mere hyggelig at være på.

- Indsat billede -