Giv hjemmet en opgradering med fototapet

Trænger stuen til et frisk pust? Er børneværelset blevet for kedeligt for dit barn? Hvis du ikke orker den helt store renovering, så kan fototapet være en mulighed. På kort tid kan du forvandle dit hjem og skabe en helt ny stemning i rummet. Der findes fototapet til alle rum, hvad end du ønsker: Mursten, vandfald, den afrikanske savanne eller træpaneler.

Vil du forvandle stuen på få minutter?

Du har sikkert set mange billeder af vægge med træpaneler på Instagram. Det er ikke helt uden grund, at det er så populært. Det kan dog være dyrt i træ, og du skal have en vis håndværksmæssig kunnen.

I stedet kan du vælge at få fototapet, der ligner træpaneler, og dermed forvandle dit hjem hurtigt og billigt.

 

Har du i stedet forgæves forsøgt at finde et stort verdenskort til stuen? De kan være svære at finde, og ofte er de meget dyre. Orker du heller ikke orker at bakse et tungt verdenskort op på 3. Sal? Med et fototapet med et verdenskort så slipper du for alt besværet og får en billig løsning, som giver hjemmet det helt rigtige udtryk.

 

Se det store udvalg af fototapeter i følgende link.

 

Et nemt gør det selv projekt

Du kan roligt kaste dig ud i dette gør-det-selv projekt. Det kræver kun helt basale redskaber og værktøj. Forarbejdet er vigtigt, når du vil sætte fototapet op. Du skal først og fremmest sørge for, at væggen er ren og tør. Har du malet inden opsætning, så anbefales det at vente 3-4 dage før, man sætter det nye fotopapir på. Tapetet kan sættes på med tapetklister og efterfølgende glattes ud ved hjælp af en speciel skraber. Dette forhindrer buler og luftbobler i tapet, så dette er en vigtig del af processen.

Mulighederne er mange ved fototapet, og det er kun fantasien, som sætter grænser.

- Indsat billede -