Gellack – hot or not?

Hvis du nogensinde har været i en butik, der sælger bare en smule makeup og skønhedspleje, har du helt sikkert bemærket, hvor mange forskellige typer neglelak, der findes. Markedet er ufatteligt stort, og det er som om, der hele tiden dukker nye typer og mærker op. En af de seneste trends er gellack, som kom frem for nogle år siden. Det kan dog være svært at finde ud af, hvad der er den bedste løsning, så vi har lavet lidt research for dig.

Gellack

Hvis du vil have det bedste resultat, er der ingen tvivl om, at gellack er vejen frem. Selvom nogle almindelige lakker lover, at de holder op til en uge, er det meget svært at få det til at lykkes, og du vil ofte opleve, at de skaller efter et par dage. Gellack er dog anderledes, og hvis du bruger det rigtigt, skal lakeringen gerne holde i 7-10 dage uden nogen problemer.

Om du vil gå til en salon eller lave gellack-negle selv, er helt op til dig. Du kan sagtens gøre begge dele, og de har hver sine fordele og ulemper. En salon er meget dyr, og kræver ofte, at du tager tidligere fri fra arbejde. Til gengæld går det hurtigere, end hvis du laver det selv, og du behøver ikke investere i forskellige nailartprodukter, hvis du er til den slags. Hvis du laver dem selv, kan du gøre det lige præcis, når du har tid, og der er ofte mange penge at spare, når du først har købt udstyret.

Gellack-systemer

Hvis du ikke er til en regulær gellack, kan du købe forskellige gellack-systemer. Det er kort sagt en almindelig neglelak, der holder stort set som en gellack. Det er især en god idé, hvis du ikke har tid til den fulde behandling.

CND og Sally Hansen er nogle af dem, der er mest kendt for deres gellack-systemer, og de er begge gode. Sally Hansen er jo normalt kendt som en superstjerne inden for neglelak, men flere tests kårer faktisk CND Vinylux-system som vinder. Det er nemmere at påføre og holder lige en tand bedre end Sally Hansens.

- Indsat billede -

Neglelak