Fritz hansen bedste spisebordstol!

Den klassiske syver spisebordsstol har flere gange vundet i test, og har samtidig skabt standarden inden for spisebordsstole med sæde og ryg i et stykke finér. Syveren og Myren revolutionerende 1950’erne med deres enkle design. Siden udgivelsen i 50’erne har syveren været en klassiker og har kunne findes i de fleste hjem. Stolen blev designet af Arne Jacobsen i 1955 og kort tid efter var det firmaet Fritz Hansen som fik eneretten til at producere og sælge stolen. Fritz Hansen tæller nogle af de mest anerkendte arkitekter som bl.a. Arne Jacobsen, Poul Kjærholm og Hans J. Wegner og mange flere. Fritz Hansen er formodentlig bedst kendt for sine klassiske stole  “7’eren”, “Ægget” og “Svanen” fra Arne Jacobsen. Alle Fritz Hansens møbler er af højeste kvalitet og leveres med minimum 5 års garanti, så du skal ikke være nervøs for at produktet ikke er iorden.

Se det som en investering

Designklassikerne som syveren og myeren koster noget mere end en traditionel spisebordsstol, men holder også langt bedre værdien. Ofte kan disse stole faktisk stige i værdi og bør derfor ses som en investering. Stolene sælges i stor stil på både aktioner og brugt salgssider. Her er produkterne utrolig efterspurgte og går som varmt brød.

Vælg en klassiker som spisebordsstol

Så hvis du skal ud og vælge nye spisebordsstole, og vil have noget af det bedste der findes på markedet er det syveren fra Fritz hansen, du skal vælge. Stolen fås med og uden polstring, både i læder og stof. Læder versionen koster omkring 5.500kr og fås bl.a. ved Livingshop.dk, som udover syveren har et stort udvalg af designmøbler fra bl.a. Fritz Hansen. Siden er en af de førende inden for luksus møbler og hvis der er en vare du ønsker, men ikke kan findes på siden, skal du blot skrive til deres kundeservice. Her vil de være behjælpelige med at skaffe varen, eller finde en alternativ forhandler.

- Indsat billede -

fritz-hansen