Forskellige hjerner der tænker sammen, skaber udvikling i en virksomhed

De fleste virksomheder har en ånd – I ved, hvem I er, og kunderne ved, hvad de kan forvente af jer. Denne ånd vil virksomheden gerne forsøge at holde sig tæt på, så man altid ved, hvilke værdier der findes hos denne enkelte virksomhed. Men kommer det hele til at gå for meget i stå, kan det også blive farligt, fordi udvikling og nytænkning er nødvendigt i alle virksomheder for at tilpasse sig nutidens samfund og lokke nye kunder til.

Plads til alle

Begrebet diversitet kan fortolkes på mange forskellige måder – men mange af dem er måske ikke så vigtige på en arbejdsplads. Det der derimod er vigtigt, er at der ikke er plads til diskrimination og fordomme. På en arbejdsplads er det hverken køn, race eller noget tredje i samme gruppe, der bør være i fokus. I stedet bør de vigtigste egenskaber i en medarbejder være arbejdsvilje, kreativitet, evne til samarbejde og lignende – ikke andre egenskaber de ikke kan kontrollere.

Føler du, at der er et problem med diversiteten på arbejdspladsen, findes der heldigvis virksomheder som Living Institute der kan hjælpe jer med dette og mange andre socialt relaterede problemer på arbejdspladsen.

Diversitet skaber kreativitet

Noget af det fantastiske der sker, når mennesker der tænker forskelligt, begynder at gå igennem tænkeprocesser sammen, er at de ser tingene fra vidt forskellige synsvinkler, hvilket der kan komme nogle rigtig innovative ideer ud af.

Er det en gruppe af den samme type mennesker, der sørger for at træffe alle beslutninger i virksomheden, er det næsten helt sikkert, at I ikke komme til at bevæge jer rent udviklingsmæssigt. Det er naturligvis ikke altid en dårlig ting, men vil I gerne skabe nye ideer og tiltrække nye kunder, er mere diversitet på arbejdspladsen et rigtig godt sted at starte sådan et projekt.

- Indsat billede -