Finde den bedste parfume

Det kan være vanskeligt at afgøre hvilken parfume, der er den bedste i sin respektive kategori. Der findes efterhånden mange forskellige dufte, som tiltrækker os mennesker vidt forskelligt alt afhængigt af, hvad vores luftesans tænder på. Nogle er til de meget ”skrappe” dufte, som andre måske på ingen måde vil kalde for ”skrap”. Modsat kan parfumer, som nogle vil mene er ret underspillede og anonyme, virke frembrusende for andre personer – det er som før nævnt vidt forskelligt.

 

Men noget, som du bør holde dig fra, er at købe billige parfume i udlandet. Ofte er det noget udvandet væske i stedet for at indeholde netop det, som står på mærkatet. Specielt Tyrkiet er kommet meget i vælten de seneste år, hvor parfumer kan købes direkte på gaden, og hvis du er nem at lokke, kan gadesælgerne nemt få prakket dig en billig parfume eller to på.

Hvorvidt du skal vente med at købe dine dufte, til du kommer hjem, vil vi ikke bestemme, men der kan godt være noget at hente, hvis du handler billigt herhjemme i Danmark i stedet for udlandet. Alternativt kan du naturligvis løbe forbi de respektive butikker i lufthavnen, hvor der også kan købes lidt duft inden afrejse.

 

I mange danske butikker og netbutikker er det altså også muligt at finde billig parfume, som kan matche din enten meget maskuline eller feminine profil – omvendt kan du også finde lækker duft, som kan matche dig, hvis du er føler dig mindre maskulin eller feminin end nævnt herover.

For at finde ud af hvad der er bedst i test for dig, vil en anbefaling være at prøve noget forskellig parfume, som du kan gå med til forskellige lejligheder. Et gratis tip kunne være at finde forskellige duftprøver, inden du køber din endelige duft. Her kan du ”gratis” finde din yndligsparfume.

- Indsat billede -

Finde den bedste parfume