Find det gode klistermærke

Du kan bruge klistermærker til både småt og stort. Heldigvis er det hverken dyrt eller besværligt at bestille sine egne klistermærker. Heller ikke hvis du kun skal bruge nogle enkelte. Mange steder bliver klistermærkerne produceret lynhurtigt og du kan derfor have dem inden for få dage.

 

Men hvad skal du egentligt kigge efter, når du vil have et godt klistermærke? Første step er at vide hvad du skal bruge klistermærkerne til. Hvis de skal være udendørs, er det vigtigt, at du finder et vejrbestandigt klistermærke, der ikke bliver ødelagt efter den første regnbyge. Samtidig skal det også kunne tåle sol, så det ikke bliver bleget efter kort tid. Vinylklistermærker er et rigtigt godt bud på klistermærker, der opfylder ovenstående.

 

Andre typer af klistermærker er papirklistermærker. Papirklistermærker har en mat overflade som du kender det fra et almindeligt stykke papir. Denne type klistermærker er ikke nær så slidstærke, men har et rigtigt fint udtryk og bliver ofte brugt til at lukke poser og på indpakning. Eller på blomsterbuketter. Du kan også få klistermærker specielt til at sætte på flasker, som du kender det fra øl- og sodavandsflaskerne i glas.

 

Design klistermærker nøjagtigt, som du ønsker dem

Når man skal bruge klistermærker til noget bestemt er det bare sjovere at kunne lave klistermærkerne, så de passer perfekt. Vælg derfor et sted at bestille dine klistermærker, hvor du selv kan bestemme størrelsen og layoutet. Mange steder er man begrænset af et bestemt antal tegn og skabeloner, men du kan heldigvis også finde steder, hvor du kan bestemme alt selv. Klistermærker er tit runde eller firkantede. Men vidste du, at du også kan få klistermærker, der er skåret ud efter et billede eller en tekst? Det bliver kaldt konturskåret. Det giver en sjov effekt og er perfekt til statement-klistermærker. Klistermærker med logo er en meget populær type af klistermærker. Logoklistermærker bliver brugt på alt fra reklamegaver, som branding og til at vise at nogle bestemte ting tilhører virksomheden.

 

Klistermærker uden giftige stoffer

Det gode klistermærke er et klistermærke du kan bruge, uden at skulle bekymre dig om det afgiver skadelige stoffer. Du kan fx gå efter klistermærker der er produceret i Norden eller EU. Du kan også se efter om de er fri for ftalater og PVC. Klistermærker der skal bruges til børn, skal opfylde særlige krav. Godkendelsen EN 71-3 er en legetøjsstandard, der betyder, at legetøj og lignende ikke afgiver skadelige stoffer, hvis barnet putter legetøjet i munden. Det er som forælder rart at vide, at de ting ens børn omgiver sig med ikke er være farlige for helbredet. Heller ikke på lang sigt. Skal du bruge klistermærker i forbindelse med madvarer bør du også undersøge om der er særlige krav, du skal opfylde, før du sætter klistermærkerne på indpakningen af dine fødevarer. Et godt klistermærke kan klistre godt og længe, uden at limen bliver dårlig samtidig med at limen ikke er sundhedsskadelig.

Det gode klistermærke er et klistermærke, der opfylder dine behov og som du samtidig kan bruge uden at bekymre dig om det indeholder skadelige stoffer.

- Indsat billede -