Find den bedste sovesofa

Når det kommer til multifunktionalitet og smarte boligløsninger, så må sovesofaen siges at være helt i top. I den kan du både sove godt om natten og sidde rart om dagen, og så ser de tilmed rigtig pæne ud, hvis du finder den rigtige model. Heldigvis er der masser af dejlige sovesofaer at vælge imellem i dag, så du kan garanteret finde noget, du kan lide. Her kommer et par tips til, hvilken slags sovesofa, der vil være bedst for dig.

U-sovesofaer

U-sovesofaer er for dig, der har god plads og ikke vil gå på kompromis med noget. Sofaerne er kendetegnet ved den karakteristiske u-form, hvor der er ekstra benplads i begge ender. Den er med andre ord perfekt til at flyde ud i foran fjernsynet, og så kan den let omdannes til en seng, når seriemaratonet er ovre. Der er også plads til hele familien, så I kan samles om en god film eller en anden hyggestund. Du kan læse mere om forskellige sovesofaer her.

Chaiselong-sovesofaer

Chaiselong-sovesofaer er stilfulde og passer ind i næsten ethvert hjem. De er ikke nær så store som U-sovesofaerne, så du behøver ikke have en kæmpe stue for at få plads til en. Ligesom U-sovesofaerne er de dog gode at ligge i, når man skal se fjernsyn, men de er også perfekte til en hyggelig snak med familie og venner. Der er god plads til at sætte et sofabord, så I sammen kan nyde en kop kaffe eller et dejligt glas vin.

Mindre sovesofaer

Der findes naturligvis også sovesofaer i mindre størrelser, for eksempel en traditionel trepersonsmodel. De er gode til dig, som har en mindre bolig, men stadig ikke vil snydes for en smart sovesofa. På den måde kan du også sagtens få besøg uden at frygte for sengepladserne, for med en sovesofa ved hånden, er der næsten altid plads til en gæst mere.


Warning: stripos() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/bedstitest.net/public_html/wp-includes/formatting.php on line 4206

- Indsat billede -