En multifunktionel autostol

Når det er tid til at skifte babystolen i bilen ud med en autostol, der er nummeret større, kan det være svært at finde hoved og hale i alle de forskellige modeller på markedet. Særligt en model scorer topplaceringer i nationale såvel som internationale tests: recaro zero 1 I-size.

Topscorer

Recaro zero 1 I-size er testvinder hos Forenede Danske Motorejere (FDM) og scorer derudover højt i internationale tests. For eksempel får den 4 ud af 5 stjerner hos det engelske testmagasin Which. Modellen scorer især højt på sikkerhed, da barnet er godt beskyttet i tilfælde af både frontal- og sidekollision. Komforten er også helt i top, fordi stolen består af åndbare stoffer og et ergonomisk skumsæde. Dermed sidder barnet både godt og korrekt. En øvrig væsentlig fordel ved denne autostol er, at den kun vejer 2,9 kg og derfor ikke er tung at bære rundt på, men derimod nemt bruges uden for bilen.

En multiløsning

Autostolen er ideel til dem, som gerne vil have en stol, der passer til både spædbørn og de lidt større børn. Modellen er nemlig udstyret med en sædereduktion, så nyfødte bliver spændt sikkert fast og sidder godt. De fleste autostole til nyfødte går kun op til 9 eller 13 kg, så med Recaro zero 1 I-size får du en autostol, der kan bruges i lang tid. Den kan nemlig bruges indtil barnet vejer 18 kg og er omkring 4 år. Dermed skal du ikke bekymre dig om at skifte den ud når barnet er omkring 8-9 måneder, men kan vente en del længere.

Stolen kan bruges bagudvendt indtil barnet er 80 centimeter lang, og derefter kan den bruges fremadvendt. Denne funktion roses af eksperter, som i øvrigt er begejstrede for at stolen kan bruges af børn mellem 0 og 4 år. Alt i alt vidner testresultaterne om, at Recaro zero 1 I-size er en autostol af meget høj kvalitet, som mange forbrugere sætter pris på.

- Indsat billede -