Der er masser af fordele ved et elektronisk låsesystem

Der er mange grunde til at investere i et elektronisk låsesystem. Det er særligt en god idé, hvis der er flere der skal have adgang til en bygning. Se her, hvilke andre fordele der er.

Hvis du administrerer en bygning, hvor der er mange mennesker, der hver dag kommer og går, er et låsesystem en praktisk løsning. Vælger du et elektronisk låsesystem, er det endnu lettere for brugerne at komme ind og ud.

 

#1: Giv adgang på forskellige niveauer

Med et elektronisk låsesystem kan du give adgang til forskellige rum, afhængigt af hvem der ønsker adgang. Hvis bestemt brugere eksempelvis skal have adgang til kælderen, mens andre ikke skal, er det nemt at administrere elektronisk.

 

Brugerbaseret adgang til forskellige rum og bygninger er samtidig med til at øge sikkerheden. Det er en praktisk løsning, der egner sig til arbejdspladser, skoler og andre institutioner, hvor alle ikke skal have adgang til de samme rum i bygningen.

 

#2: Du slipper for nøgler

Med et elektronisk låsesystem slipper du for at have nøgler i lommen. Det er samtidig smart, fordi du med eksempelvis en nøglebrik kan få adgang til forskellige rum, afhængigt af hvilken adgang du har. Du får altså komplet kontrol over, hvor en bestemt bruger får adgang, og det kræver kun én enkelt brik.

 

#3: Låsen skal ikke udskiftes, hvis en nøgle bliver væk

Hvis en bruger mister sin nøglebrik, skal hele systemet ikke skiftes, som det ellers ville være tilfældet med en nøgle. Det øger sikkerheden, men er også en god idé rent økonomisk, da administratoren blot kan fjerne adgangen for den nøgle, der er blevet væk.

 

- Indsat billede -