Den bedste teambuilding øvelse

 

Mange virksomheder gør ofte brug af teambuilding. Det er et godt tiltag for de fleste, da det kan være med til at føre medarbejderne tættere sammen. Teambuilding behøver nødvendigvis ikke være opgaver, hvor man bliver bedt om at bygge et tårn af skumfiduser og spaghetti. Det kan være mange andre ting såsom kapsejlads, hvor alle medarbejdere får en dag på vandet og en fantastisk oplevelse, der vil blive husket.

Hvordan arrangerer man et event

Det kan virke meget uoverskueligt at skulle arrangere et event, der involverer mange mennesker og mange aktiviteter. Derfor benytter flere og flere virksomheder af deciderede event koordinatorer, der har specialiseret sig i at arrangere events for virksomheder, så deltagerne udelukkende skal fokusere på at have en fantastisk dag.
Når man beder en virksomhed om at planlægge en aktivitetsdag, så er det vigtigt, at man oplyser eventuelle handicap eller allergier.

Hvilken øvelse er bedst

Der findes som før omtalt mange forskellige aktiviteter man kan foretage sig for at komme hinanden ved. Nogle af de bedste, vi har prøvet, er, sejlads. Det er rigtig morsomt for alle deltagere – specielt hvis man er et konkurrencemenneske. På vandet ser man mange sider af sine kollegaer, man normalt ikke ser ved skrivebordene.
Derudover er der noget lidt mere afslappende som eksempelvis vinsmagning, hvor man kan tage nogle stykker afsted og nyde nogle fantastiske glas rød- eller hvidvin.

En anden fantastisk teambuilding øvelse kan være navigation. Hvis et hold ser på et kort imens den anden halvdel af holdet går rundt og skal finde skatten. Her kræver det, at man stoler på de personer, der aflæser kortet.
Hvis ikke man lytter og taler stille og roligt til hinanden, kan det gå helt skævt.

Er dig og dine kollegaer parat til en sjov dag med et fantastisk firmaarrangement, hvor I kommer hinanden en smule tættere, kan I kontakte Event Republic her.

- Indsat billede -

Den bedste teambuilding øvelse