Den bedste hårbørste

Stort set alle har brug for en hårbørste, særligt hvis du har langt hår – men hvilken børste er egentlig den bedste? I dette indlæg ser vi nærmere på en række af de mest spændende hårbørster der er at finde på skønhedsplejemarkedet.

1: Nordic Bio Brush
Nordic Bio Brush er en umådeligt populær hårbørste og dette med god grund. Hårbørsten er produceret af 100% genanvendligt materiale, nærmere betegnet Bio Plast, der er produceret på korn og sukkerrør. Børsten har et dobbeltkurvet loop design, der er en dog meget fleksibelt og som derfor følger hovedbunden.

Der er efter lanceringen af Nordic Bio Brush, kommet en lang række billige kopier på markedet der kaldes biobørster, disse børster er IKKE at forveksle med den originale, der er i langt højere kvalitet og som er beviseligt 100% genanvendelig. Bio Brush findes i 4 forskellige farver, hvor den sorte børste, er klart den mest populære.

Find Bio Brush her

HH SIMONSEN THE WET BRUSH
Dette er ikke bare en hvilken som helst hårbørste, men The Wet Brush Gold, en eksklusiv hårbørste fra HH Simonsen. The Wet Brush er som navnet antyder udarbejdet til vådt hår. Børsten stimulerer hårbunden og masserer let hovedbunden.

Find børsten her

- Indsat billede -

Den bedste online boghandel