De bedste hovedtelefoner

Der er mange millioner mennesker verden over, der accepterer den lyd man får med, når man køber en telefon og dermed bruger der høretelefoner der følger med. Apple er blevet bedre til at levere noget der kan kaldes acceptabelt, og kvaliteten er naturligvis også fornuftig til prisen, da de får produceret millioner af dem.

Man kommer dog heller ikke uden om, at hvis man vil have god lyd, så er det ikke noget der er medfølgende til en telefon, at man skal finde det, uanset om telefonen så kommer fra Samsung, Apple, Huawei eller hvad det ellers måtte være. HTC prøvede til dels, da da lavede deres samarbejde med Beats by Dre, men det slog aldrig helt igennem og Apple har som bekendt siden hen købt Beats.

Hvis man er rigtig interesseret i musik og går op i lyden, så kan det altså med andre ord godt betale sig at investere i noget ordentlig lyd. Her kan det dog være en gevaldig jungle at finde rundt i, da udvalget er enormt og udsvinget i priserne ligeledes er enorme. Man kan købe hovedtelefoner til en mønt i den nærmeste Tiger butik, eller man kan bruge tusinder af kroner på noget kram.

Ofte betaler man en stor del for design og navn, så det er ikke altid med de flotteste produkter, at man også får de bedste. Typisk er der dog en sammenhæng med, at hvis man er i den dyre ende, så er designet også noget der er lagt kræfter bag.

Her kan du læse en stor test af de bedste hovedtelefoner, hvis du skal ud og købe en gave til en du holder af, men ikke lige ved hvad du skal gå efter. Prisen er da også derefter og starter ved 699 for testens billigste par.

 

- Indsat billede -