Compoundbue eller luftgevær: Skyd til måls i naturskønne omgivelser

Med en compoundbue eller et luftgevær får du både koncentration, spænding og action – og så foregår det hele i naturskønne omgivelser. Hvis du vil lære at skyde til måls, og du samtidig vil nyde naturen til fulde, så er det skydning med en compoundbue eller et luftgevær, du skal give i kast med.

Compoundbue: Prøv den mest avancerede bue på markedet

Hvis du er til bue og bil, så er en compoundbue måske noget for dig. Compoundbuen er en moderne bue, som bestemte ikke leder tankerne hen på middelalderens bueskydning.

Buen har en relativt kort buestreng, som giver den et elegant udtryk, og som gør, at den er let at tage med sig under armen. Derfor er compoundbuen også velegnet til jagt.

Buen minder om en recurvebuen, men den har en lavere trækvægt, som giver dig en let og ubesværet skydeoplevelse.

Hos Compundbue.dk kan du blive klogere på compoundbueen og læse om blandt andet compoundbue sæt, compoundbue til jagt og compoundbue på tilbud.

Luftgevær: PCP-geværet giver dig en skydeoplevelse med masser af flow i

Hvis du er mere til krudt og kugler end til bue og pil, så skulle du snarere prøve at skyde til måls med et luftgevær. Et luftgevær bruger sammenpresset luft til at skyde små kugler afsted, og geværet bruges til en lang række formål – blandt andet præcisionsskydning, konkurrenceskydning og målskydning.

Der findes en række forskellige luftgeværer på markedet, og her er et PCP-gevær et godt sted at starte. PCP-geværet kan nemlig være lettere at bruge end andre luftgeværer, fordi du ikke behøver at pumpe geværet for at få luft i kammeret.

PCP-luftgevaer.dk giver dig en guide til, hvordan du vælger det helt rigtige luftgevær, der passer til dine behov: https://pcp-luftgevaer.dk/.

 

 

 

- Indsat billede -