Black Friday – Udnyt tilbuddene til dine julegaver

Dette indhold er sponsoreret

 

Vi er nu gået ind i Black Week, der blot er ugen op til Black Friday som vi alle kender den. I år er anderledes end de forrige, fordi COVID-19 sætter en stopper for at handle fysisk ind på selve Black Friday, og derfor har mange butikker valgt at holde Black Week, for at der ikke kommer for mange personer i butikkerne på én gang.

Fordelen ved Black Week er, at der formegentlig kommer flere varer på tilbud, end hvis var det kun én dag. Der er derfor større mulighed for at finde netop den vare som man ønsker. Og selvom det er sværere at komme ind i butikkerne og mærke på varerne fysisk, så kan du blot bruge internettet til eventuelt at finde den der er bedst i test, og så bestille den på internettet.

 

Indhent ønskelisterne i god tid

Det kan godt være, at det er en god idé at købe så mange julegaver som muligt på Black Friday, men det er ikke altid muligt, medmindre man har fået ønskerne fra familie og venner i god tid. Det er nemlig de færreste der har ønskelisterne klar allerede slut november, og derfor kan det volde problemer.

Sørg derfor for at give din familie og venner en lille reminder om, at de gerne må komme med et par ønsker i god tid, så det er muligt for dig at handle så meget som muligt i Black Week eller på Black Friday.

Se positivt på det – det fysiske gaveræs mindskes i år

COVID-19 er uden tvivl noget møj, og måske du endda er træt af, at du ikke kan komme ud på gaveræs på Black Friday. Det er dog langt de fleste som ikke nyder dette gaveræs, og så er det mere behageligt at shoppe hjemme fra computeren. Eftersom der er begrænsninger på de fysiske butikker, så har de også lagt mere fokus på online delen – og som nævnt tidligere – har de også forsøgt at sprede det ud over en hel uge i stedet. Det gør det mere overskueligt at handle i et roligt tempo på internettet i løbet af ugen.

- Indsat billede -