Bedste rengøring

God service til en god pris

Bedst i test præsenterer produkter, som er bedst i test, det giver sig selv, men her vil der blive præsenteret en service i stedet for, et decideret produkt. Når du kigger på den side, må vi formode at du er på udkig efter, det som har kvalitet og en god pris. Hvis du skal have rengøring derhjemme, kan du lige så godt hyre nogle af dem, som yder en god kvalitet. Det giver ingen mening at hyre dem, som ikke kan levere det du forventer og så måske til en dyre pris. Tennberg kan byde på en privat rengøring, som har kvalitet og til en fornuftig pris. Derfor er de med på denne side, fordi de formår at kunne tilbyde en god service til en god pris.

De kan gøre rent i alle rum

Her er der tale om en rengøring i alle rum, i din bolig, hvis du har behov for at få det gjort, så du ikke selv skal bruge din tid på dette. Læs om hele deres servicepakke her og hvad de kan tilbyde af rengøring i din bolig. Generelt set kan de tilbyde at gulve støvsuges eller vaskes, alt efter om det er et blødt eller hårdt gulv, Bordlamper afstøves og møbler vil blive børstet. Hertil vil pletter blive vasket væk, både på borde, gulve, i køkkenet, hvor der vil blive gjort ekstra rent og badeværelset vil også få sig en tur. Her vil der blive rengjort og afkalket, spejle vil blive rengjort samt toiletsæder og kummer.

Miljøvenlige rengørings produkter

De produkter som de bruger til at gøre rent med, er miljømærket og nogle af det bedste produkter til en effektiv rengøring. Dette her er en af årsagerne til at netop Tennberg, er at fortrække, da de går meget op i hvordan de påvirker miljøet, ved at vælge de bedste produkter til rengøringen.

- Indsat billede -

Rengøring