Bedste motorik gynge

Mange børn kan have stor glæde af en motorik gynge eller en sansegynge som de også kaldes. Udover at den er med til at styrke sanserne og motorikken, så elsker de fleste mindre børn også at få en lille svingtur i en gynge. Der skal dog lyde en advarsel, at skrig og skrål af ren fryd kan følge med.

Det der adskiller en sansegynge fra andre typer af gynger, er at de kan bruges af helt små børn endnu inden de kan sidde op. Gyngen er nemlig så stor, er der er rig mulighed for at ligge på den for et mindre barn. Af samme grund er der også mange, der kalder dem for fuglerede gynger, da giver fornemmelsen af at ligge i en redde, især hvis man putter med en dyne eller lignende.

Der findes mange producenter af disse sansegynger. Det er dog langt fra alle sammen der er lige gode. En af de absolut bedste på markedet, der stadig er til at betale kommer fra Krea. Gyngen kan både bruges udenfor såvel som indendørs, og er lavet i et stilrent design, der gør at den passer ind i de fleste hjem. Gyngen kan bære helt op til 100 kg, så mor og barn kan sagtens være på den samtidig.

Gyngen fra Krea har en såkaldt EN71 godkendelse og kan derfor roligt bestegnes som en sikker gynge, og alle der har børn ved naturligvis hvor meget sikkerhed betyder. Denne godkendelse betyder blandt andet, at dit barn ikke nemt får fingrene i klemme og lignende.

Den forhandles hos langt de fleste større webshops og kæder, og du kan blandt andet købe den hos Børn i Balance.

 

 

- Indsat billede -