Bedste kundeservice

Det er nok de færreste, der håber at skulle have fat i kundeservice. Om det så er ved et forsikringsselskab, teleselskab, energiselskab eller noget helt fjerde, så vil vi helst have at alt kører som det skal, men hvis det ikke gør, så er det vigtigt at man kan komme til at snakke med nogen, og at de rent faktisk er interesseret i at hjælpe.

Der har mange rigtig mange historier om kundeservice hos især teleselskaber, hvor de mildest talt ikke er specielt interesseret i at hjælpe kunderne, men kun ønsker at komme af med dem igen, om de så er blevet hjulpet eller ej.

Kundeservice er nok ikke det de fleste tænker på, når det kommer til at vælge hvilket teleselskab man skal have. Her vælger de fleste nok at kigge mere på priserne, eller de tjenester der er inkluderet i abonnementerne. Hvis man lader fornuften tale, så giver det sig selv, at dem der har den bedtse kundeservice også ofte vil være dem, der har de bedste tjenester, og ikke skal forsvare sig selv.

Telehjemmesiden Mobil.nu har lavet en undersøgelse over de største teleselskaber i landet og deres kundeservice. Her har de fået kunder til at rangere kundeservice, og ud fra dette fundet ud af hvem der har den bedste kundeservice, og ikke mindst hvem der har den dårligtse. I undersøgelsen medvirkede tæt på 1000 mennesker, og selvom det ikke er et komplet videnskabeligt og retvisende billede, så er den en klar indikator for, hvor man funder den bedste og hvor man finder den dårligste.

For mange vil det nok være lidt overraskende, at dem der yder den dårligste service, er den absolut dårligste spiller på markedet. Kundeservice og priser på mobilabonnement ved Yousee lader i hvert fald ikke til at harmonere. I undersøgelsen er det lavest rangeret selskab nemlig TDC (nu Yousee), hvilket ikke hænger så godt sammen med, at deres priser generelt også er højere end konkurrenternes.

I den modsatte ende af listen finder man CallMe, der er testens bedste kundeservice med en score på 8.46 ud af 10 mulige.

 

- Indsat billede -