Bedste tidsbesparende IT program

Der findes mange måder at spilde tiden på, men der findes også mange måder at få det bedste ud af den. Den danske softwarevirksomhed Capa Systems har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder med at spare tid på deres software installinger og opdateringer, som ellers kan stjæle uanede mængder af tid i virksomheder, hvor der er mange ansatte og dermed mange computere.

Det lille stykke stoftware der bærer navnet capa installer, gør at alle computere der har programmet installeres kan opdateres med programmer, ligesom nyt software kan installeres, uden at nogen behøver røre computeren, da det kun skal gøres fra en enkelt computer. Det betyder at en virksomhed kan spare et utal af spildte arbejdstimer, hvor medarbejderen ellers bare skulle sidde og vente på at et program bliver opdateret og intet kan lave imens.

Det er software er der testvindende, det kan spare virksomheder for millioner verden over, blandt andet i Tyskland, hvor Capasystems også er godt i gang. og så er det et dansk produkt, hvilket er endnu en af grundene til at Danmark er i førersædet, når det kommer til at være til at være et vidensland, hvor vi sælger viden og løsninger frem for arbejdskraft, hvor vi ikke kan være konkurrencedygtige i forhold til østeuropæiske lande og lignende.

 

- Indsat billede -