Bedste gulvsliber

Hvis du har et hus hvor gulvet skal slibes, vil det for langt de fleste nok være fordelagtigt at hyre en billig gulvafsliber, og få dem til at klare opgaven for dig. Det er i langt de fleste tilfælde da også både det letteste og billigste her og nu. Der findes dog også alternativer, hvis du er lidt handy og selv har lyst til at kaste dig over opgaven.

Du kan nemlig godt selv slibe dit gulv, hvis du ellers har en gulvslibemaskine. En sådan maskine koster godt nok på den gode side at 30.000 kroner, men hvis du har en stor opgave, eller du forventer at der kommer flere i fremtiden, kan det principielt tjene sig hjem på sigt. I kan eventuelt også gå flere sammen om at købe en, og dermed dele udgifterne. Hvis I ikke ved så meget om det, kan det dog være lidt af en jungle at finde ud af lige hvilken gulvslibemaskine, der er den bedste. Oftest vil det være at foretrække at leje en, medmindre du forventer mange opgaver i fremtiden.

Det store spørgsmål er så, hvor det er bedst at leje en, og her er der især to der skiller sig ud, nemlig Del-Pin og Silvan, der begge er dem der har det bedste udvalg og ikke mindst de bedste produkter. Går man efter det rene udvalg, er Del-Pin den klare vinder, da det er et firma specialiseret inden for dette, og som ikke laver meget andet end netop at udleje maskiner.

Silvans produkter er ofte ikke at helt samme kvalitet og udvalget er ikke helt så bredt, til gengæld vinder de på at være langt mere tilgængeligt og have et større udvalg af afdelinger end Del-Pin der har 9 afdelinger.

Så skal du leje en gulvafslibningsmaskine, er Del-Pin det bedste valg, hvis du har en afdeling i nærheden.