Bedste firmamotivation

Hvis man har en virksomhed, så er man naturligvis interesseret i, at ens medarbejdere er så glade som muligt, da dette betyder, at de arbejder bedre. Det handler om at holde dem motiveret for at de hele tiden yder deres bedste.  “Undersøgelser har påvist at effektiviteten kan øges med mellem 52 pct. og 127 pct. samtidig med at medarbejderne er gladere, mindre stressede og mindre fraværende” (citat fra Børsen)

Det helt store spørgsmål er naturligvis hvordan man holder sine medarbejdere glade og motiveret. Nogle vil fejlagtigt sige, at det er lønnen der er det motiverende. Dette vil altid kun være gældende i et lille stykke tid, da man hurtigt vil have mere i løn, og derfor er det ikke motiverende i sig selv.

Tests og undersøgelser viser, at trivslen i høj grad hænger sammen med kollegaer og hvordan den generelle trivsel på arbejdspladsen. Det handler også om at man skal være stolt af sin arbejdsplads for at trives der, og man skal have lyst til at møde hver eneste dag.

Der er mange måder at opnå dette på, det kan være gennem teambuilding, hvis dette gøres ordentligt. Det kan også være at skabe fælles oplevelser for de ansatte, som så ofte får et bedre sammenhold, og dermed trives bedre med hinanden. Når dette gøres, er det vigtigt at tilgangen er professionel, så det ikke bare er hvad nogen tror virker, men at det er noget der rent faktisk virker i praksis. Det kan derfor også være en god ide at hyre et event bureau, til at stå for benarbejdet.

- Indsat billede -