Bedste behandlingsform for migræne

Mange mener at migræne ikke kan helbredes og at mennesker som lider af dette, må leve med det. Mere end 600.000 mennesker lider dagligt af migræne, og netop migræne er skyld i mere end 730.000 sygedage om året i Danmark. Det svarer til mere end 3200 fuldtidsstillinger. Migræne er en folkesygdom og med god oplysning, og dokumentation kan vi altså imødekomme mange af de ramte og muligvis helbrede største dele af dem. Læs med her, og find ud af hvordan du helbreder migræne.

Flere studier viser at behandlingsformen acunova, som er en behandlingsform inden for akupunktur, har været yderst effektiv inden for behandlingen af migræne. En behandlingsform som acunova, består i 5-7 behandlinger over en måneds tid. Hvis der ikke er tegn på forbedringer, stoppes behandlingen, og alternativer overvejes. Dog ses der markante forbedringer på 7 ud af 10 tilfælde. Mange læger anbefaler at behandle migræne med diverse piller og medicin. Det er langt fra nødvendigt, og faktisk kan have den modsatte effekt da, kroppen bliver forgiftet og udvikler andre former for sygdomme. Mange sygehuser er begyndt med behandlingsformen acunova.

Cases på tilfælde hvor akupunktur har været en succes

På acunova.dk ses der en case med Lene som fortæller hvordan hun hver eneste måned havde mere end 3 syge dage hver eneste måned, pga. migræne i forbindelse med menstruation. Siden behandlingen ved acunova.dk, har Lene ikke haft en sygedag i de sidste 2 år. Der findes mange former for akupunktur, og menstruationsmigræne er en af de mest smertefulde migrænetyper der findes. Flere lider af kronisk migræne, som bliver defineret ved mere end 15 dage om måneden med migræne. Migrænen er ikke en af de mest smertefulde, men i og med den er så konsistent er det en at de mest forfærdelige former. Også kronisk migræne kan helbredes med akupunktur, og acunova har flere eksempler på succes cases, på deres hjemmeside.

- Indsat billede -

migræne