Bedste badebleer

Sommeren er over os, og det betyder at mange skal til stranden i løbet af de næste måneder. Nogen skal i Danmark, hvis vejret ellers bliver til det, mens andre pakker kufferterne og tager sydpå til varmere himmelstrøg, hvor badevandet også er en anelse varmere. Hvis det kedelige vejr fortsætter herhjemme, kunne man godt forestille sig at Lalandia og andre badelande går en travl tid imøde.

En ting er i hvert fald sikkert, det er højsæson for badebleer til de mindste, og derfor har vi kigget lidt nærmere på en en testvindende badeble. Der er lavet mange tests af bade eller svømmebleer, og en af dem der nævnes oftest er badebleen fra Imse Vimse, som blandt andet forhandles hos Naturebaby.

Denne badeble er udstyret med et lækagesystem, der gør, at den er nok i sig selv, og der ikke yderligere skal en engangsble til. Dette giver dit barn meget mere frihed til at boltre sig i vandet, og svulmer ikke op som en almindelig badeble gør det. De er desuden udstyret med trykknapper, så de er lettere at få af og på.

Frygten for mange forældre er naturligvis, at der sker uheld i poolen, svømmehallen er lignende, og her er badebleer som Imse Vimse ofte langt mere sikre end engangsbadebleer, der desuden er lidt hæmmende fordi de tager vand ind.

Badebleen fra Imse Vimse har vundet en længere række af priser, heriblandt en Toddler Platinum Award for den bedste svømmeble/badeble på markedet.

Imse Vimse forhandles som nævnt blandt andet hos Naturebaby og koster omkring 150 kroner, og kan bruges igen og igen. I videoen herunder kan du se hvorfor den er smart.

 

- Indsat billede -