Bedste abonnement til streaming

Streaming er blevet større end de fleste nok havde regnet med for bare et par år siden. Tjenester som Netflix, HBO og lignende har ændret vores måde at se “TV”. Det har sat de store tv stationer under et gevaldigt pres, og både TV2 og DR har kommet med deres tjenester DR TV og Tv2 Play, som har skulle konkurrere mod tjenester som netop Netflix og HBO, men også den skandinaviske tjeneste Viaplay.

Det har sat de store selskaber under pres, men det har i den grad og haft en stor betydning for teleselskaberne og den mængde data der bruges. Tidligere var de helt store datarøvere Facebook og almindelig surfen, nu er det især Netflix, Spotify og den slags der kræver en del data.

Langt de fleste selskaber har derfor også stor fokus på dette med deres abonnementer. For få år siden var det ikke unormalt, at der kun var 8-12 GB data med, mens det nu oftere er minimum dobbelt så meget, der er blevet standard.

De danske forbrugere er efterhånden godt blevet klar over, at teleabonnementer ikke behøver være så dyre, og derfor kæmper teleselskaberne også i høj grad på andre parametre end bare tele og data, men har tillægstjenester inkluderet, så de kan tilbyde noget de andre ikke kan. Det kommer os forbrugere til gode, da selskaberne står i kø, for at tilbyde os mere for pengene.

Selskaberne står som skrevet i kø, og forrest i denne kø finder man Telmore. De har frontløbere på at være at online mobilselskab, og de har også blandt de første der tilbød en lang række ekstraydelser inkluderet i abonnementet. Deres helt store satsning hedder Telmore Play og inkluderer en masse streaming såsom C More play, HBO, TV2 Play og deres egen musiktjeneste Telmore Musik. Derudover er der en masse andet underholdning som Mofibo og Flipp med.

Der er derfor ingen tvivl om, at Telmore Play er det bedste abonnement til streaming i øjeblikket. Du kan læse mere om forskellige teleabonnementer her

- Indsat billede -