Bedst i test: Webhoteller

Hvis du driver firma eller bare ønsker at have en hjemmeside, vil du på et tidspunkt stå med udfordringen, om hvor du skal have dit webhotel. Altså hvor dit website skal være hosted, og hvilket selskab du vælger at stole på. Grundlæggende er der ikke den helt store forskel på de danske webhoteller, mange af dem er lige brugervenlige, og nogenlunde samme pris. De fleste minder rigtig meget om hinanden, men.

Der er tre store spillere på det danske markedet, nemlig Unoeuro, One og Powerhosting, hvor især sidstnævnt dog måske ikke længere hører til blandt de største, og virker ikke så opdateret som de 2 andre konkurrenterne. One er utrolig brugervenligt og har rigtig god service, dog betaler du en lidt højere pris, ved dem. Unoeuro har et lækkert, indbydende dashboard, og med deres one-click-installer til en lang række cms, er det lige til at kaste sig over.

Pris og kvalitet hænger IKKE altid sammen

Når det kommer til hastighed og pris, er det Unoeuro der vinder testen, de har typisk de hurtigste servere og derfor også har de hurtigste hjemmesider. Ligeledes er stabiliteten virkelig god og der er stort set ingen nede-tid. Priserne starter fra omkring 7,5 kroner(1 euro) om måneden for den billigste løsning. På mange af deres løsninger er det også muligt at opnå forskellige rabatter og du kan f.eks. finde en rabatkupon til Unoeuro her, og få det endnu billigere. Så selvom det i forvejen det billigste webhotel, så kan det altså blive endnu billigere og dermed klart det billigste webhotel på markedet

Der er masser af sikkerhed på løsningerne fra både Unoeuro, One og Powerhosting. Hver enkel service tilbyder nemlig at tage automatisk backup af dine sider dagligt, så hvis der skulle ske noget uventet, er din side stadig i sikkerhed. Ligeledes tilbyder alle tjenester SSL certifikater, hvilket betyder at din hjemmeside kan køre efter den nye https standard, som flere anbefaler.

- Indsat billede -

webhosting