Algerens – kuren mod det danske vejr

Det danske vejr slider på hustage og terrasser, som hurtigt kommer til at se grønne ud af alger. Det vil hurtigt blive bemærket, hvis man f.eks. bor i et rækkehus, og man er et af de huse på vejen hvis tag ikke ser nyt ud. Heldigvis kan algerens gøre en stor forskel på både huse, terrasser og andre overflader.

Algerens fornyer terrassen

Hvis du har en terrasse, der ser kedelig ud, vil en algerens hurtigt få terrassen til at se fornyet. Det er en kemi, som er miljømæssigt forsvarligt at bruge. Den kan i nogle tilfælde skade omkringliggende blomster, hvis algrensen ikke håndteres korrekt, og blomster omkring helt dækkes af algerens. Det er derfor en rigtigt god ide, at få professionelle til at rense terrassen. Terrassen er det sted i haven, hvor man ofte kan nyde afslapning og godt selskab med familie, venner og bekendte om sommeren. Terrassens udseende kan have stor betydning for, om man egentligt får slappet af, når man er på terrassen.

Algerens fornyer taget

På samme måde som terrassen, kan algerens få taget til at se fornyet ud. Husets tag er meget eksponeret for vind og vejr, hvilket gør at alger stortrives på det udsatte tag. Mange tage er sorte, og der vil man hurtigt se de grønne alger. Taget udgør en stor del af husets samlede udseende. Da taget er eksponeret for alger, kan det hurtigt få huset til at se gammelt ud.

Professionelle til rens

Algerens kan udføres af professionelle via et abonnement, hvor man hvert år om foråret får rens på udsatte områder ved huset bl.a. taget og terrassen. Læs mere via ovenstående link. Når du har et abonnement, skal du ikke længere tænke over f.eks. at bestille en professionel hvert år. Dit tag og din terrasse vil være algefri til enhver tid.

- Indsat billede -